Printerinktshop.nl


Bij printerinktshop.nl kun je voor een redelijke prijs kwalitatief goede printerinkt kopen. Dat kan doordat de inkoopmedewerkers van printerinktshop.nl er in zijn geslaagd om de beste kwaliteit inkt voor de laagste prijs in te kopen. Zij kopen alleen de inkt in, en niet de cartridges. De cartridges die door de printerinktshop worden gebruikt zijn de originele cartridges die bij de printer worden geleverd. Door een netwerk van inzamelpunten belanden de lege cartridges bij printerinktshop.nl. Daar worden ze gevuld met goedkope inkt. Dat gebeurt op zo’n efficiënte manier, dat jij voor weinig geld een kwalitatief uitstekende inktcartridge kunt kopen.

Beperkt aanbod bij printerinktshop.nl

Het aantal leveranciers van printers is erg groot. Maar er is een viertal leveranciers dat het leeuwendeel van alle printers verkoopt. Dat zijn HP, Epson, Canon en Brother. Van deze vier merken is voor bijna elk model printer een cartridge te koop bij printerinktshop.nl. Door te focussen op deze leveranciers kan de prijs van de cartridges laag worden gehouden. Bij printerinktshop.nl worden ook tonercatridges verkocht. Ook die zijn leverbaar voor een beperkt aantal merken. Toner kun je aanschaffen voor de laserprinters van Samsung, HP en Brother. Ook bij de tonercartridges is de kwaliteit van de inkt niet te onderscheiden van een nieuwe originele cartridge.

Handige keuzehulp

Als je niet zo technisch bent en niet zo heel vaak een nieuwe cartridge moet kopen kan het erg lastig zijn om de juiste cartridge voor je printer te vinden. Bij printerinktshop.nl is daar iets op gevonden. Op de website staat een handige en eenvoudig te bedienen keuzehulp. Als eerste voer je daar in of je toner of inkt nodig hebt. Daarna geef je het merk van je printer op, gevolgd door het type. Er verschijnt dan een lijstje met modellen waarin je je printermodel kunt selecteren. Dan ben je klaar.