Bouwafval container


Als je gaat klussen aan je huis of tuin dan komt er vaak veel troep vrij, dat je graag meteen wegbrengt. Als het een flinke berg is dan kost het veel geld en tijd om dit naar de stort te brengen. In dat geval kan je beter een bouwafval container huren. Je kan ze in allerlei verschillende maten huren, zodat er altijd een geschikte grootte tussen zit. Hier kan je verschillende soorten afval instoppen. Het bedrijf levert de bouwafval container voor je deur af en als hij vol zit dan nemen zij hem ook weer mee. Heel handig en zo heb jij zelf extra tijd om te klussen. De container kan bij Logic Waste maar liefst 8 weken kosteloos blijven staan.

Afval voor de container

In de afval container kan je verschillende soorten afval kwijt, waaronder glas, huisraad, isolatiematerialen en laminaat. Ideaal als je bezig bent met een klus in huis, bijvoorbeeld bij een verbouwing of een verhuizing. Maar ook voor klussen in de tuin is een afval container heel handig, omdat je ook hout, puin en stenen, groenafval en gips, gasbeton en gibo blokker hierin kwijt kan. Er zijn maar weinig materialen, die je niet in de puincontainer kan gooien. Controleer wel van tevoren goed wat er wel en niet in kan, zodat je fouten voorkomt.

Grootte van de container

Bedenk van tevoren ook goed hoe groot de container moet zijn om al je afval in kwijt te kunnen. Het is zonde als je een te grote container huurt, omdat je zo meer geld betaalt. En het is ook zonde als je een te kleine container neemt, omdat je dan alsnog met heel veel puin blijft zitten. Bij Logic Waste heb je drie verschillende soorten groottes. Zo heb je een container van 3m3, 6m3 en 10m3.