Vooruitstrevende cryptomunt IOTA

IOTA kopen

Wat staat er op de planning voor de IOTA cryptocurrency? In 2018 zullen er een hoop releases komen op het Tangle platform. Maar waar de meeste mensen vooral naar uit zullen kijken is de integratie in Self-driving-cars. Want ook deze zullen een groot onderdeel van de machine economy gaan vormen.

 

Daarnaast is Identity of Things zeer belangrijk voor de toekomst van IoT. Want een netwerk kan alleen veilig functioneren als het het met 100% zekerheid kan zeggen dat een auto daadwerkelijk een auto is.

 

Verder staat er op de roadmap een uitbreiding in coding talen die gebruikt kunnen worden op het netwerk zoals Java (al functioneel), Javascript (al functioneel), C# (al functioneel) C++ (in ontwikkeling), Rust (in ontwikkeling), GO (in ontwikkeling) en een Python library (al functioneel). IOTA kopen

 

IOTA kopen bij een betrouwbare aanbieder

 

Het platform is beveiligd met een modern beveiligingssysteem: twee-factor authenticatie, SMS bevestigingen, e-mailbevestigingen en apparaatbeheer. De tegoeden van Bitvavo-gebruikers worden verder ondergebracht bij een onafhankelijke stichting genaamd Stichting Bitvavo Payments.

Het merendeel van de digitale valuta wordt bewaard op zogenaamde “cold wallets”. Dit zijn wallets die offline worden beheerd op apparaten die zijn afgesloten van het internet, waardoor ze niet gehackt kunnen worden.

Ook niet onbelangrijk is het feit dat de exchange gevestigd is in Nederland. Op alle handelingen is dus Nederlands recht van toepassing. Wel zo fijn als je het over grotere bedragen hebt. IOTA kopen doe je dus het beste bij Bitvavo.com.