Debiteurenbeheer extern laten doen met MKB factoring

Logo

fq-screen-kredietcheckVan mijn werkgever had ik begrepen dat het debiteurenbeheer niet goed verliep. Veel van de debiteuren betaalde helemaal niet en als er betaald werd dan was dit zeldzaam en veel te laat. Er waren verschillende dingen geprobeerd om dit allemaal beter te laten verlopen, maar niks mocht baten.

Op zoek

Mijn werkgever had aan mij de taak gegeven om op zoek te gaan naar een manier waarop wij het debiteurenbeheer uit konden besteden. Toen ik deze taak kreeg gingĀ ik direct aan de slag.

Via het internet heb ik veel informatie opgezocht en uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat ik op zoek moest gaan naar MKB factoring. Op verschillende websites had ik gelezen dat MKB factoring een ideale manier is om het debiteuren beheer uit te besteden.

finqle_profile_view-1MKB factoring houdt in dat de facturen die een bedrijf ontvangt worden verkocht aan het bedrijf dat de factoring dienst levert. Het gefactureerde bedrag wordt uitgekeerd, maar er wordt een klein percentage ingehouden dat de “factoring fee” heet.

Voor deze dienst ben ik terecht gekomen bij Finqle. Het bedrijf Finqle biedt deze dienst aan. Wat ik heel erg fijn vind is dat er op een hele makkelijke manier een factuur kan worden ingediend.

Toen ik dit allemaal aan mijn werkgever had verteld was hij gelijk enthousiast. Voordat hij daadwerkelijk gebruik wilde maken van deze dienst heeft hij eerst een afspraak gemaakt met iemand van Finqle. Tijdens het gesprek is van alles en nog wat besproken en mijn werkgever heeft uiteindelijk voor MKB factoring gekozen!