Ben jij opzoek naar een print shop

print shop

Een geschikte print shop zien te vinden waar ik mijn werk aan kan uitbesteden! Als eigenaar van een goedlopende zaak ben je dagelijks druk bezig om het werk naar behoren te verrichten. Zo willen wij graag goede flyers laten ontwerpen om dit vervolgens te verspreiden in de regio. Hopelijk kunnen wij dan meer potentiële klanten naar onze winkel leiden en de verkopen te laten stijgen. Het ontwerp van onze flyer hadden wij vrij snel gemaakt. Nu moesten wij alleen nog opzoek naar een bedrijf die het voor ons kan printen. Dit was lastiger dan dat ik het had verwacht!

print shop

Zoektocht online voortgezet

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een geschikte print shop. Het liefst een bedrijf waar er al eerder opdrachten zijn neergelegd en waar wij de resultaten van kunnen zien. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van printcenternieuwegein.nl. Hier werd het mij duidelijk dat zowel de kosten aan de lage kant kan zijn én de kwaliteit perfect.

print shop

Uiteindelijk dé print shop gevonden!

Nadat ik terecht was gekomen op deze website, heb ik er direct voor gekozen om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kan ik mijn wensen bespreken en inzien of dat zij hier iets mee kunnen doen. Gelukkig was dit geen enkel probleem en nog geen dag later had ik de flyer afgegeven bij dit bedrijf!