Glasfolie aanbrengen door dit bedrijf


Wij laten glasfolie aanbrengen door Luna Glass Tinting! Dit bedrijf weet namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om je gevel of bedrijfswagen te voorzien van het logo. Dan kunnen de mensen goed zien wat voor bedrijf je bent en wellicht trekt het zo meer klandizie toe. Vanaf het moment dat wij ervoor hadden gekozen om een tweede winkel te openen ging het razendsnel. De sleutel kregen wij in ons beheer en de winkel werd ingericht. De laatste loodjes was om ervoor te zorgen dat de ramen werden voorzien van reclame. Hierdoor weten de voorbijgangers precies wat zij kunnen verwachten in de winkel.

glasfolie aanbrengen

De glasfolie aanbrengen was perfect

Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om op de bovenstaande website een offerte op te vragen. De offerte werd in een mum van tijd retour gestuurd met het bedrag. De logo werd ontworpen en voordat ik het in de gaten had stonden zij al bij ons voor de deur. Gereed om de glasfolie aan te brengen. Onder het genot van een kop koffie kon ik rustig toekijken hoe dat zij te werk gaan om het aan te brengen. De service die zij verlenen is perfect en de enthousiasme die de medewerkers hebben idem!

Nadat ik met de medewerkers in gesprek was gegaan had ik gehoord dat je er ook voor kon kiezen om de auto te voorzien van een logo. Dit leek mij ook erg interessant en nog geen twee dagen later stond de auto al bij dit bedrijf. Klaar om te voorzien van onze schitterende logo!