Snelle reparatie op locatie


Als eigenaar van een slagerij moet ik ervoor zorgen dat alle machines waarmee wij werken echt in topconditie zijn. Het is mij één keer voorgekomen dat onze worst machine niet meer werkte, precies in de week dat onze verse wordt in de aanbieding was. Gelukkig kon na één telefoontje al een monteur langskomen die de reparatie op locatie kon uitvoeren. Door deze vakkundige monteur en natuurlijk doordat deze snel ter plaatse kon zijn hebben wij slechts maar een paar uur de machine moeten missen. Ik heb nu met dit bedrijf een contract afgesloten dat zij een paar keer per jaar langs komen om onze machines te controleren. Zo loop ik de kans om grote reparaties te vermijden. reparatie op locatie

Alles onder controle

Gelukkig dat er een reparatie op locatie uitgevoerd kon worden. Ik moet er niet aan denken dat de machine naar een bedrijf gebracht moest worden, waardoor ik minimaal deze machine voor een week niet kon gebruiken. Door de machine pech heb ik geen extra onkosten moeten maken, de verkoop van de verse worst kon gewoon doorgaan. 

De reparateur kon mij vertellen dat het mes van de machine er niet goed was ingezet, waardoor deze los was geschoten en in de machine was terecht gekomen. Omdat ik op tijd aan de bel had getrokken is erger voorkomen en slechts met een paar handelingen was de machine weer gemaakt. Wel een goede reden om extra te controleren wanneer er worst wordt gemaakt of dat de messen wel goed in de machine zitten.