BHV cursus volgen bij G4S


Het hebben van genoeg BHV’ers is cruciaal en zelfs wettelijk verplicht voor Nederlandse bedrijven. Je werknemers een BHV cursus laten volgen is daarom erg belangrijk, maar hoe doe je dit? Bij G4S kan je BHV cursussen volgen die ervoor zorgen dat jouw werknemers de rots in de branding kunnen zijn voor jouw onderneming tijdens calamiteiten.

BHV is de afkorting die staat voor bedrijfshulpverlening. Een BHV’er zorgt ervoor dat als er gevaarlijke situatie voordoen in het kantoorgebouw of werkpand, dat iedereen er met zo min mogelijk kleerscheuren vanaf komt. BHV wordt onder andere toegepast wanneer er brand is ontstaan, om iedereen die in het pand aanwezig is zo veilig mogelijk het gebouw te laten verlaten en te laten verzamelen op het aangegeven verzamelpunt. Vooral voor grote ondernemingen is het belangrijk dat er genoeg werknemers een BHV cursus hebben gevolgd, zodat er in geval van nood genoeg mensen zijn die ervoor kunnen zorgen dat alle werknemers zo snel en veilig mogen uit de mogelijk benarde situatie kunnen ontsnappen.

BHV cursus volgen

Bij G4S Veiligheidstrainingen kan je eenvoudig een BHV cursus volgen die gegeven wordt door gespecialiseerd instructeurs. Je kan een BHV cursus volgen om helemaal bij het eerste punt te beginnen of om je geheugen op dit gebied even op te kunnen frissen. Binnen twee dagen kennen je werknemers de fijne kneepjes van het vak en kunnen zij de dingen die zij bij hun BHV cursus geleerd hebben wanneer nodig uitvoeren.

Je werknemers opgeven voor de BHV cursus is op elk moment mogelijk. Bij G4S kun je de BHV cursus volgen hoe je wilt, waar je wilt en wanneer je wilt. Er is aan gedacht om de cursus zo realistisch mogelijk te houden en je hoeft door de flexibele tijden niet moeilijk met je agenda te doen. Aan het einde van de cursus krijgen je werknemers een officieel erkend certificaat, zodat wat ze met de BHV cursus hebben geleerd direct in praktijk mogen brengen. Er is geen reden waarom je als bedrijf geen BHV cursus zou kunnen volgen.