Een telefoniste op afstand is ongelofelijk handig!

indexIk heb al sinds jaren mijn eigen bedrijf. Eigenlijk was ik tot nu toe altijd een eenmanszaak, maar dat veranderde recentelijk. Doordat ik nu de marketing van mijn bedrijf pas echt serieus begon te nemen, kreeg ik ook steeds meer klanten. In mijn eentje zou ik dit niet hebben kunnen bijhouden. Het eerste wat steeds moeilijker werd was de telefoon opnemen. Dat is altijd wel moeilijk als ondernemer want als je bezig bent met een klus kun je natuurlijk niet zomaar steeds staan bellen.

logo (1)
Eigenlijk was ik dus van plan om een secretaresse in te huren. Aan de andere kant zou dit behoorlijk duur gaan worden, en besloot ik om voorlopig toch een andere oplossing te vinden. Een telefoniste op afstand leek mij de perfecte oplossing.
Maar hoe begin je hieraan? Mijn vriend is ook ondernemer en vertelde mij dat hij via Qudo Telefoondiensten een telefoniste had ingehuurd. Hij zei dat hem dit erg goed beviel en dat hij niet veel meer tijd had om zich geheel op zijn klanten te richten. Dat was dus precies wat ik ook wou! Ik heb uiteraard gelijk contact opgenomen met dit bedrijf en ze waren al gelijk erg vriendelijk en professioneel. Hier had ik een goed gevoel bij!

234x248_foto_dienst (1)
Ik moet wel zeggen dat ik problemen heb om de controle uit handen te geven. Ik denk dat dit ook de voornaamste reden was dat ik een eenmanszaak was. Ik wil simpelweg controle over alles behouden. Om dit deel van mijn takenpakket los te laten, was dan ook erg moeilijk voor me. Ik ben daarom blij om jullie te kunnen vertellen dat dit een van mijn beste keuzes was! Ze leveren echt prima werk en ik mis geen enkel telefoontje meer. Sterker nog, mijn omzet is dankzij hun zelfs omhoog! Wat een aanrader!