Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Arnhem?

Dubru

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Arnhem voor het schoonmaken van je kantoor? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je een bedrijf kiest dat je kantoorpand echt grondig en goed schoonmaakt, zodat het er representatief uitziet. Alleen hoe vind je zo’n bedrijf? Wij geven je wat tips!

Schoonmaakbedrijf in Arnhem

Tip 1: Kies voor een schoonmaakbedrijf in Arnhem met een SIEV-certificaat

Als je kiest voor een schoonmaakbedrijf in Arnhem met een SIEV-certificaat dan weet je dat dit bedrijf kwaliteit levert. Het SIEV-certificaat is een keurmerk dat aangeeft dan een schoonmaakbedrijf staat voor klantgerichtheid en prijsbewustheid. Dubru heeft dit certificaat. Bovendien hanteren wij ook altijd de juiste arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers. Ons bedrijf heeft al voor veel klanten het kantoor of pand mogen schoonmaken en onderhouden. Iets waar we trots op zijn.

Tip 2: Ga voor een bedrijf dat met gediplomeerde schoonmakers werkt

Het is belangrijk dat een schoonmaakklus op de juiste manier wordt uitgevoerd. Schoonmaken is namelijk vak apart. Gediplomeerde schoonmakers zijn op de hoogte van alle regels wat betreft de veiligheid en Arbo. Ook weten zij precies op welke wijze ze een oppervlak snel en efficiënt moeten schoonmaken.

Kantoor

Tip 3: Kies voor een milieubewust bedrijf

Dubru is een milieubewust bedrijf. Onze schoonmakers werken met milieuverantwoorde schoonmaakmiddelen en zo weinig mogelijk met chemische reinigingsspullen. Dit is niet alleen beter voor de leefomgeving, maar ook voor de gezondheid van uw en onze medewerkers.

Tip 4: Kies een bedrijf met een persoonlijke aanpak

Kies altijd een schoonmaakbedrijf dat jou persoonlijk betrekt bij het plan van aanpak. Bij Dubru gaan wij hiervoor. Voordat onze schoonmakers aan de slag gaan, bezoeken wij de locatie om deze goed te bezichtigen. Aan de hand van de bezichtiging kunnen we, in samenspraak met jou, een gericht schoonmaakprogramma opstellen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Wel zo fijn!