Void betekent veilig tegen fraude

De void sticker staat ook wel bekend onder de naam antifraudesticker, tamper evident etiket, garantiezegel, verzegeling of security label. In alle gevallen gaat het om een effectieve maatregel om fraude met je eigendommen tegen te gaan. Want als je niet wilt dat anderen je voor de gek houden kun je het beste speciale labels inzetten om je producten te beschermen. Een veelgebruikte toepassing van void labels is bij garantie. Als het etiket wordt verbroken vervalt dan de garantie. Ook artikelen die wel geruild mogen worden maar niet gebruikt mogen zijn, zoals bij cd’s die cadeau worden gedaan, kunnen goed worden beveiligd met een antifraude-label. Onze stickers zorgen ook in zulke gevallen voor waterdichte beveiliging.

Maatwerk void stickers
Natuurlijk kun je bij ons alle maten en hoeveelheden bestellen die je nodig hebt. Als we het nog niet hebben, proberen we het voor je te maken. We gebruiken altijd supersterk stickermateriaal en kunnen desgewenst een extra sterk hechtende lijmlaag aanbrengen op de void stickers. De void sporen kunnen zowel in de lijmlaag als in de sticker worden aangebracht. En ook deze stickers kunnen we voor je bedrukken in zwart of full colour. Wat je maar nodig hebt.

 

Deze professionele stickers voldoen aan de hoogste beveiligingseisen
Bij een void etiket kan alleen de toplaag verwijderd worden en blijft altijd een laag achter op het product. Een andere vorm beveiliging via stickers is met het zogenaamde foamtec destructible etiket. Dat is een sticker met eierschaalstructuur die altijd afbrokkelt als er een poging wordt gedaan om hem te verwijderen. Deze vorm van beveiliging via etikettering kun je ook gewoon bij ons bestellen. Al onze labels zijn van hoogwaardige kwaliteit. Onze klanten zijn vaak te vinden in de chemische industrie, in de metaalindustrie en de elektronica. In samenspraak met hen ontwikkelen wij labels en etiketten die voldoen aan de hoogste eisen.