Mooie grafisch design

grafisch design

Een manier van communiceren kan je doen door middel van grafisch design. Op deze manier kan je een boodschap overbrengen op jouw ( nieuwe) klanten. Omdat wij een bedrijf zijn die nog maar in de kinderschoenen staat, waren wij op zoek naar allerlei manieren om reclame te maken en om op te vallen. Daarvoor hadden wij als eerste een pakkende log nodig, eentje die lang in het geheugen blijft staan. Tijdens een vrijblijvende intake gesprek met het ontwerpbureau Unk  hebben wij deze vraag voorgelegd. Na een paar aanpassingen te maken aan ons verhaal is zij, Diana Unk,  ermee aan de slag gegaan.  grafisch design

Een bijzonder mooie logo

Diana heeft onze wensen bijzonder goed begrepen en heeft dan ook een geweldig mooi ontwerp gemaakt. Tijdens het gesprek werd ons ook duidelijk dat dit bureau zoveel meer voor ons kon betekenen dan alleen maar grafisch design. Samen met andere tekstschrijvers, fotografen drukkers en meer hebben zij een super ontwerp gemaakt, precies wat bij ons bedrijf past.

Inmiddels loopt ons bedrijf goed, mede door de reclame, de website en ons logo zijn wij een bekend bedrijf aan het worden. Veel mensen herkennen ons nu beter en sneller door ons logo en daar zijn wij heel erg blij mee. Dat hebben wij te danken aan Diana Unk.