bi platform handig voor bedrijven


Een bi platform is een omgeving waar de gehele organisatie zijn data en gegevens vanuit een bron kan vinden en gebruiken. Een bi tool biedt de mogelijkheid om data van bron tot rapportage en visualisatie te ontsluiten en te borgen dat iedere gebruiker naar een versie van de feiten en waarheid kijkt. Zon bi platform biedt een gestructureerde manier van data gebruik aan. Hierdoor hebben de medewerkers de beschikking over gegeven die hen helpen in het dagelijks werk.

biplat1

Ook handig voor jouw bedrijf

Je moet het zo zien dat alles aan informatie makkelijk te bereiken is voor jouw medewerkers. Deze worden zo veel mogelijk in rapportages en dashboards weergegeven. Deze kunnen geautomatiseerd worden verspreid in jouw bedrijf aan de hand van alerts of schedules die op een bepaald tijdstip rapportages versturen. Deze kunnen zij dan vervolgens via het platform snel delen met hun collega’s, hierdoor bekijken zij samen vanuit dezelfde data vergelijkbare informatie. Ook kan vanuit een dergelijke tool data gemakkelijk worden geëxporteerd naar Excel.

biplat2

Zowel in de cloud als on premise is het mogelijk een platform te gebruiken. Cloud BI geeft overal en altijd toegang tot informatie die via mobile apps en Internet bereikbaar is. On premise is natuurlijk ook te ontsluiten voor gebruik met apps en internet. In geval van gevoelige of betrouwbare data kan het gebruik van een platform on premise de voorkeur genieten.

Wil jij nou meer weten over dit platform of ben jij geïnteresseerd geraakt door dit verhaal, kijk dan op de website voor info.