Tip: e-factuur!

e-factuur

e-factuurFactureren is een belangrijk onderdeel van het ondernemen. Ik heb daarom een handige tip voor u: e-factuur maakt alles namelijk een stuk makkelijker. Een factuur stuur je naar een klant om de rekening in kaart te brengen. Op het moment dat u een grote opdracht voltooid heeft dan wilt u natuurlijk betaald krijgen. Het sturen van een factuur naar klanten is daarom iets dat ondernemers graag doen. Dit moet natuurlijk wel op een zo makkelijk mogelijke manier en daarom is e-factuur echt ideaal.

factuurDit programma is echt ideaal. Ik kende dit eerst ook niet en ik deed het altijd op de ouderwetse manier. Ik ben achter dit programma gekomen dankzij een vriend van me. Hij gebruikte dit programma al een tijdje en dit beviel zeer goed. Ik besloot daarom om ook eens op de website te kijken en dat was een goed idee. Hier zag ik dat wanneer je maar drie keer factureert per maand je gebruik kunt maken van het gratis pakket. Hierbij maak je natuurlijk ook gewoon gebruik van de beveiligde server. op het moment dat je meer factureert dan zijn er pakketten beschikbaar vanaf €23,95 per maand. Het is hierbij mogelijk om onbeperkt factures en offertes te versturen. De klanten kunnen dan overigens ook gebruik maken van de helpdesk en betalingen via iDeal zijn mogelijk.

Dit is ideaal!factuur online

Na al deze positieve verhalen besloot ik om het programma ook maar eens uit te proberen. Dit beviel zeer goed en ik werk er nu al een tijdje mee. Alles gaat nu veel makkelijker en ik ben blij met de tip die ik heb gekregen.