Jaagers.com ontzorgt haar klanten volledig


Jaagers.com is sinds 2011 bezig met het realiseren van e-commerce oplossingen voor haar klanten. Wat klein begon in 2011 is inmiddels uitgegroeid tot een speler van formaat. In 2011 besloten de gebroeders Jaagers hun hobby om te zetten in hun werk. Ze startten met het ontwikkelen van webwinkels. In de loop van de jaren groeide het bedrijf steeds verder. Inmiddels werken er meer dan 170 mensen voor Jaagers.com.

Jaagers.com fuseert tot RIFF

Jaagers.com gaat inmiddels verder onder de naam RIFF. RIFF is ontstaan uit een fusie tussen Jaagers, Tribal Internet Marketing en the Webcare Company. Door deze bedrijven in een gefuseerd bedrijf onder te brengen ontstaat er een bedrijf die haar klanten volledig kan ondersteunen op het gebied van het succesvol realiseren van een webwinkel. De diensten die RIFF aanbiedt bestaan grofweg uit drie onderdelen:

– Het realiseren van een webwinkel
– Het organiseren van de online marketing
– Het verlenen van daadkrachtige webcare

Het gefuseerde bedrijf heeft verscheidene internationale prijzen gewonnen met haar dienstverlening.

De aanpak van Jaagers.com

De aanpak van RIFF begint met het luisteren naar de klant. Pas als de wensen van de klant volledig helder zijn kan er gewerkt worden aan een strategie die leidt tot een succesvol eindproduct. Door een specialist van Jaagers op locatie te laten werken, of door een projectmanager bij Jaagers te laten werken wordt de oplossing binnen afzienbare tijd gerealiseerd. Na de realisatie wordt de klant niet aan zichzelf over gelaten, maar kan hij een beroep doen op de supportafdeling van Jaagers.