Doos op maat laten maken

doos op maat

Onlangs hebben wij een doos op maat laten maken. Normaal gesproken hebben wij standaard modellen en deze zijn eigenlijk altijd goed. Goed genoeg om onze spullen in te versturen. Echter hadden wij vorige maand een bestelling binnen gekregen en die paste niet in een standaard verpakking van ons. Daarom hebben wij een beroep gedaan op het bedrijf waar wij altijd onze verpakkingsmateriaal bestellen en dat is bij de Dozenstampers.nl. Hier is het mogelijk om verschillende modellen te bestellen. Voordeel is dat zij voor elk product wel een verpakking hebben. Mocht het zo zijn dat deze niet voorradig is, dan bestaat de mogelijkheid om deze te laten maken. 

Afgelopen maand hebben wij een bestelling in een perfecte verpakking kunnen versturen. Niet alleen was deze verpakking de juiste maat. Het zorgde er ook voor dat de producten die wij wilden versturen niet beschadigd konden worden. doos op maat

De mogelijkheden om een doos op maat laten maken

Al een hele tijd bestellen wij al het verpakkingsmateriaal bij de Dozenstampers.nl. Voordeel is dat je altijd een perfect model hier kan vinden. Een ander voordeel is dat hier ook de mogelijkheid is om het verpakkingsmateriaal op te slaan. Hierdoor hoef jij geen extra ruimte beschikbaar te hebben om deze verpakkingen in op te slaan. Je kan nu kleine hoeveelheden naar jouw eigen bedrijf laten komen als je die nodig hebt. 

Al vanaf 1986 is het mogelijk om golfkartonnen dozen te bestellen bij de Dozenstampers.nl. Elk model is gemaakt van zeer stevig materiaal en kan zeker tegen een stootje. Alle bestelling worden gratis geleverd binnen vijf of tien werkdagen. Alles uiteraard tegen zeer scherpe prijzen.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden bij dit bedrijf, kijk dan eens op deze website. Dan weet je zeker dat ook jouw producten in een stevige verpakking worden verzonden. doos op maat