Heb jij presentatietraining nodig? Lees deze tip dan

focus

presentatietraining

Wanneer ik om mij heen kijk, merk ik op dat meerdere mensen het moeilijk vinden om een presentatie te geven. Dit terwijl zij  het wel gehad hebben tijdens hun opleiding. Het is dan ook een competentie die een HBO’er moet beheersen. Dit terwijl niet eens altijd iedereen op let. Wanneer dit gebeurt ligt het niet altijd aan de inhoud van een presentatie. Zo kan het voorkomen dat de persoon op het podium niet in staat is om een klik te creëren met het publiek. Hier kun je dus ook in getraind worden. Dit noemen ze dan ook presentatietraining. Een firma die jou hierbij kan ondersteunen is media-trainingen.nl.

focusTijdens mijn opleiding hebben wij dan ook meerdere gastcolleges gehad van deze firma. Steeds wanneer er her een spreker van kwam, was iedereen aandachtig aan het luisteren. Ik moet eerlijk bekennen dat zij het publiek er beter bij betrekken als de docenten zelf. Niet gek ook, zij doen dit immers dagelijks, misschien nog wel meer dan docenten. Voor de klas staan is dan ook een ander verhaal als voor een volle collegezaal. Omdat je hier meer mensen hebt die je “bij de les” dient te houden.

Ook jij kan hierin excelleren

Zoals ik al eerder zei geeft media-trainingen.nl. Zo’n presentatietraining is dan ook voor iedereen geschikt doe voor een publiek moet staan. Presenteren is dan ook een vak apart. Wanneer jij bijvoorbeeld in een vergadering zit, moet jij jouw boodschap ook duidelijk over kunnen brengen. Zij helpen jou hier dus in. Dus bezoek ze zelf eens en doe je voordeel ermee!

media training