Goede service van Boot vertalingen

taalreis-florence-1100x340

Bij het bedrijf waar ik werk worden levensmiddelen verkocht. Sinds kort hadden wij een nieuwe afnemer uit Aziƫ. Deze afnemer wilde de levensmiddelen ontvangen met een etiket in een aantal verschillende talen. Een paar talen waren al eerder vertaald voor de levensmiddelen, maar er moesten weer een aantal vertalingen worden gemaakt.

Snel en goed

logo_website_vertalingenVoor de vertalingen maken wij gebruik van de diensten van Boot vertalingen. Al een tijdje hadden wij dit bedrijf niet meer ingeschakeld. Voor de nieuwe vertaling moesten weer afspraken worden gemaakt in verband met productietijd. Normaal sturen wij de tekst op naar Boot vertalingen, maar omdat de afnemer specifieke eisen had wilden wij zeker weten dat alles goed vertaald kon worden op tijd.

Tijdens de afspraak zijn er verschillende dingen besproken. De levertijd zou haalbaar zijn als de keuze snel werd gemaakt. Aan de kwaliteit van de vertalingen hoefde wij niet te twijfelen, omdat de teksten zouden worden geschreven door iemand die diploma’s heeft in de taal. Ter plekken is er besloten om de teksten te laten vertalen. Zo zouden wij zeker weten dat er voldoende speling zat tussen de levertijd en de productietijd. De tekst hebben wij meteen aangeleverd.

vertaalbureau-boot-logo-grijs2Twee dagen voor de afgesproken datum kregen wij al bericht dat de teksten af waren. Deze teksten zijn naar ons gestuurd en deze hebben wij op de levensmiddelen kunnen plakken.

Wederom zijn wij heel erg tevreden met de kwaliteit en de snelle service van de dienst. In de toekomst wordt zeker weer gebruik gemaakt van Boot vertalingen.