De glazenwasser in Amsterdam centrum

glazenwasser Amsterdam centrum

Dankzij de glazenwasser Amsterdam centrum, kunnen wij weer fatsoenlijk door de ramen kijken. Door het zogenoemde telewash systeem, hebben zij alles perfect schoon kunnen maken, Het is hierdoor mogelijk om op de meest moeilijkste plekjes te komen. Plekjes die in de afgelopen jaren nog nooit een doekje hadden gezien. Voorheen zorgden wij zelf voor het schoonmaken van ons bedrijf, wat toen al een onmogelijke klus was. Wij deden alleen de ramen waar wij bij konden, de rest bleven vies. Op een gegeven moment waren bepaalde ruiten zo vies, dat je je ging afvragen of je hier ooit doorheen hebt kunnen kijken. glazenwasser Amsterdam centrum

Dit is pas schoon!

Vorige week kwam ik bij mijn bedrijf aanrijden en toen schaamde ik mij enorm. De zon scheen op de ramen, niets mis mee zal je zeggen. Op dat moment had ik gehoopt dat het donker was, want ons bedrijf zag er zo vies en onverzorgd uit, dat kan echt niet.

Meteen via het internet op zoek gegaan naar een glazenwasser in Amsterdam centrum. Online een afspraak gemaakt en dezelfde week werd er al actie ondernomen.  Ons bedrijf is door een professioneel bedrijf eens grondig schoongemaakt en dat is ook duidelijk te zien. Alles ziet er weer stralend uit!