Hier moet een relatiegeschenk aan voldoen


Heb jij een reden om jouw medewerkers, klanten of zakenrelaties in het zonnetje te zetten? Dan is het tijd voor een relatiegeschenk. Maar waar moet een relatiegeschenk nou allemaal aan voldoen? Dat en meer lees je in dit artikel!

Milieu vriendelijk

Het veranderen van het klimaat is anno nu een onderwerp dat hoog op de agenda staat. Dat betekent dat je hier als bedrijf ook iets mee moet! Het zou bijna raar zijn om je relaties allemaal plastic troep cadeau te doen, daar maak je geen goede indruk mee. Waar je 10 jaar geleden misschien een plastic pen zou kiezen, kan je nu kiezen voor een ecologische pen bijvoorbeeld. Je bent dan dubbel goed bezig; je denkt om het milieu en je laat een goede indruk achter bij je medewerkers, klanten en zakenrelaties.

Modern

De ouderwetse mok is misschien een beetje achterhaald in 2021, tijd dus voor wat innovatie. Je wil natuurlijk uitstralen dat je een modern bedrijf bent die denkt aan de toekomst. We kennen tegenwoordig veel technologische snufjes die je kunt inzetten als relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan een USB stick bedrukt met het logo van jouw bedrijf.

Praktisch

Het is fijn als een cadeau praktisch is. Een praktisch geschenk heeft als voordeel dat het ook echt gebruikt wordt. Dit is een goede manier om top of mind te blijven bij klanten, potentiële klanten of andere zakenrelaties. Op het moment dat zij een product dagelijks gebruiken waar jouw naam op staat wordt diegene ook dagelijks geconfronteerd met jouw logo, dat is natuurlijk wat je wil bereiken. Denk hierbij bijvoorbeeld weer aan het voorbeeld van de bedrukte USB stick. Een USB stick is een product dat vaak gebruikt wordt.

Meer ideeën op het gebied van relatiegeschenken? Kijk dan eens op: usbstick.nl.