Archief beheer Eurofiles is de oplossing


eurofilesBij mij op kantoor hebben we een heel groot archief dat eigenlijk steeds groter wordt. Nu was het weer zo ver dat er niks meer bij kon en omdat her archief zo snel groeit werd alles ook nog eens een heel stuk onoverzichtelijker. Ik had begrepen dat we een nieuw systeem zouden krijgen waarbij ons archief extern zou worden opgeslagen en dat wij online toegang zouden hebben tot het archief.

Een geweldig systeem

Het was natuurlijk eerst even wennen omdat we altijd met ouderwetse dossiers en documenten hebben gewerkt. We hebben uitgelegd gekregen hoe we met het nieuwe archief moesten werken en wat allemaal de mogelijkheden zijn. Omdat het archief extern wordt opgeslagen is er extra ruimte beschikbaar waar nieuwe werkplekken van zijn gemaakt.archiefbeheer

Het archief beheer eurofiles is echt de ideale oplossing voor elk bedrijf met een groot archief en een gebrek aan ruimte. We kunnen nu ook vaker vanaf een andere locatie werken omdat we makkelijk bij alle bestanden kunnen. Omdat wij nog gewend zijn om met die ouderwetse papieren dossiers te werken is het superhandig dat wij deze kunnen laten bezorgen bij ons op kantoor.

Ik moet zeggen dat ik het gevoel heb dat ik zelf en mijn collega’s een stuk efficiënter aan het werk zijn en dat we minder tijd verspillen aan het zoeken, samenvatten en meedragen van de documenten. Het Archief beheer eurofiles heeft ervoor gezorgd dat het nieuwe archief helemaal overzichtelijk en duidelijk is geworden!