Perfect cv installatie rotterdam


Op een kantoor werken waar geen cv installatie rotterdam is gedaan kan wel, maar is niet om aan te raden. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat het niet echt prettig werken is. Daarom heb ik cv installatie rotterdam laten uitvoeren door het bedrijf HaaringdeBrabander. Het moest snel gebeuren zei ik, ze hebben daar zeker wel naar geluisterd want binnen no-time stonden ze voor de deur.

warm2

Perfecte dienst en service

Er staat op de website dat ze veel ervaring hebben doordat ze al veel klussen hebben afgerond en dat ze perfect zijn in het installeren van cv ketels. Dit is zeker niks minder waar, ik heb mijn kantoor laten voorzien van een cv ketel en perfect hoor, echt dikke pluim. Zonder enige moeite installeerde ze met zijn tweeën mijn cv ketel en zo kon ik mijn kantoor verwarmen. Binnen een middag helemaal klaar, toen we bij het deel kwamen om af te rekenen….. Wat!? Nog nooit had ik iets laten doen wat voor een bedrijf zo goedkoop was. Niet alleen de plaatsing was een dienst ook verder onderhoud kon ik altijd bij hun melden. Superfijn dat ik hun kon contacteren als er iets was.

warm

Het is nu een tijdje geleden en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, lekker warm en geen last van storingen of dat soort dingen. Iedereen die dit nog moet laten doen, of je nou net zoals ik op kantoor werk, op een afdeling of een huis wil laten verwarmen, alles is mogelijk bij HaaringdeBrabander!