Snackmobiel.nl biedt unieke catering

Snackmobiel.nl

Op Snackmobiel.nl kunt u terecht voor een unieke vorm van catering. Wij komen namelijk bij u op locatie met onze frietkraam! Zowel jong als oud wordt enthousiast van dit concept en daarom zijn onze klanten ook erg uiteenlopend. U kunt hierbij denken aan scholen en verenigingen, maar ook aan bedrijven en instellingen. Daarnaast kunnen particulieren ook bij ons terecht en worden wij regelmatig geboekt op bruiloften en andere feesten.

Snackmobiel.nlSnackmobiel.nl heeft voor ieder feest een geschikt menu

Op onze website vindt u alle keuzemenu’s. Afhankelijk van het menu dat u kiest, spreken wij een vaste prijs per persoon af. Zo weet u direct of het idee dat u voor ogen heeft binnen uw budget past. Neem eens een kijkje en laat het ons weten wanneer u vragen heeft. Wij staan u graag te woord en kunnen met u meedenken over een geschikte oplossing. Het bieden van een prettige service en een goede prijs- kwaliteitverhouding staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom doen wij ook graag wat extra’s voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan een snoepzakje voor de kleintjes. Ook hebben wij regelmatig leuke aanbiedingen, deze vindt u op onze website.

Mobiele snackbar

Bij onze frietkraam heeft u altijd een ruime keuze uit allerlei warme snacks, en natuurlijk wordt onze friet vers gesneden en bereid. Ook serveren wij, afhankelijk van het menu dat u kiest, een soep van het seizoen. Daarnaast komen wij natuurlijk met de frietkraam op locatie en heeft u dus eigenlijk nergens omkijken naar. Onze klanten noemen onze snackwagen dan ook wel een mobiele snackbar. Zowel jong als oud zal genieten van de lekkerste friet en de snacks.

Snackmobiel.nlOnline reserveren

Wij maken het onze klanten graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom kunt u de snackwagen eenvoudig online reserveren voor uw evenement. Neem een kijkje op Snackmobiel.nl en vraag de beschikbaarheid aan. Wij sturen u vervolgens een offerte op maat. Laat u verrassen door onze scherpe prijzen!