Advies bureau Papendrecht voor jou financiën


Leuk dat je dit blog leest, hopelijk ben je een beginnende zelfstandig ondernemer want dan zit je hier helemaal goed. Wij van Advies bureau Papendrecht gaan graag een samenwerking met je aan. De startende ondernemers kunnen namelijk snel en flink groeien, dan is het lastig om het goede werk op te houden en dan tegelijkertijd bezig te gaan met de financiële kanten van een eigen bedrijf runnen. Advies bureau Papendrecht staat voor je klaar.

De goede samenwerking

Ons klantenbestand bestaat voor 90% uit jonge ondernemers die net zijn gestart. Dit kunnen allerlei eigen bedrijven zijn, van kapperszaken tot eigen bouwbedrijven noem naar op! Onze werkzaamheden kunnen wij met goede kwaliteit uitvoeren doordat wij heel goed de eenmanszaken begrijpen en daarin kunnen adviseren. De werkzaamheden zijn alle dingen die je ook verwacht van een adviesbureau en een belastingadviseur.

keyboard-254582_640-640x274

Werkzaamheden

De meest voorkomende werkzaamheden zijn het verwerken van administraties, verzorgen van diverse belastingaangiften (omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonheffingen, vennootschapsbelasting, dividendbelasting etc.), opstellen van tussentijdse rapportages en jaarrekeningen. Naast deze meest voorkomende werkzaamheden verzorgen wij ook volledige loonadministraties inclusief periodieke pensioenaangiften. Ook is het altijd wel nodig en een goed idee om startende bedrijven te begeleiden en ze te helpen om verder te komen en groter te worden. Er gaat bij ons veel aandacht naar dit punt uit.

Het is heel erg slim om ons in te schakelen bij jouw bedrijf, niet alleen scheelt dit jou werk, maar ook gaat dit veel beter lopen, de samenwerking kan op zijn best worden uitgevoerd. Hopelijk tot een snelle samenwerking!

Business Handshake