Een aantrekkelijke webshop met behulp van Magento

Magento webshopEen aantrekkelijke webshop met behulp van Magento

 

Als actieve internetter maakte ik al regelmatig gebruik van enkele gratis online marktplaatsen om de vintage spullen te verkopen die ik her en der vind. Toen mijn naam begon te groeien in het circuit wilde ik toch gebruik maken van Magento om een professionele eigen webshop te beginnen. Ik ging namelijk nu echt serieus bezig met het verkopen van de spullen die ik heb en daarvoor is een eigen, aantrekkelijke website echt vereist. Wil je echt een voet aan de grond zetten in de digitale wereld, dan is zo’n webshop eigenlijk gewoon echt noodzakelijk. Ik wilde er eentje met het besturingsprogramma van Magento, omdat dit het meest gebruikersvriendelijk is – ook voor mijzelf overigens, maar natuurlijk ook voor de klanten – en omdat je met de vormgeving zo ongelooflijk veel kan. Ik kwam terecht op de website van Big Bridge, nadat die me door ervaren gebruikers was aangeraden, door mensen dus die er al gebruik van maakten en bij wie hun webshops heel goed lopen. Ik kan op mijn beurt het team van Big Bridge ook echt aanraden aan mensen die op zoek zijn naar een implementatie van Magento voor hun webshops, want het is mij bijzonder goed bevallen!