Suit up now

Kleding

Makers van moderne bedrijfskleding, of het nu gaat om werkkleding of corporate fashion gaat, vindt u bij Suit up now. Een bedrijf wat sinds 2010 een succesvol totaalconcept heeft neergezet en waar honderden klanten regelmatig gebruik van hebben gemaakt. Bedrijfskleding hoeft echt niet oubollig te zijn maar moet aan de fashiontrends van het moment aangepast zijn. Bedrijfskleding wordt dagelijks gedragen, personeel moet zich daar comfortabel in voelen. Dit bedrijf, wat wordt gerund door de heren Magnus en van Bergen, is sinds dat het de markt vertegenwoordigd, steeds meer in populariteit gestegen.

De chique uitstraling en de steeds weer actuele kleding zorgen voor een constante vernieuwing van de collectie.

Kernwaarden van dit bedrijf

Suit up now

Suit up now heeft een aantal kernwaarden waardoor het prettig is, om bij dit bedrijf aan te schaffen.

Invloed

Welk doel uw bedrijf voor ogen heeft om nieuwe bedrijfskleding voor het personeel te realiseren, Suit up zal het verschil maken. Uiteindelijk is het de bedoeling dat er een duidelijk effect wordt bewerkstelligd.

Ervaring

Het dragen van een bepaald merk kleding kan een duidelijke indruk voor een bedrijf opleveren. Suit up is dé specialist in bedrijfskleding die dit nastreeft. Uw bedrijf heeft zijn eigen verhaal en een bepaald concept wat op de markt wordt gezet. De bedrijfskleding die gedragen wordt, moet daar een sterk onderdeel van zijn.

Denken in oplossingen

Suit up kan samen met elke onderneming wat tegen een probleem aanloopt meedenken, wat een betere of andere optie kan zijn. Er wordt altijd vooruitstrevend geholpen, ook wanneer u geen klant bent, om tot een goede oplossing te komen.

Kleding

Zelf beleven

Door bij Suit up langs te komen kunt u zelf de beleving proeven hoe er gewerkt wordt. In de showroom kan de gehele collectie worden bekeken en krijgt iedere klant een persoonlijk advies. Maak vrijblijvend een afspraak en kom inspiratie opdoen. Kijk voor contact op de website.