Een piano huren voor onze personeelsfeest!

piano huren

Wij willen graag een piano huren voor onze personeelsfeest! Een collega van ons heeft voor enkele weken geleden zijn diploma behaald met het beheersen van de toetsen. Dit wilt hij maar al te graag laten horen aan een ieder. Echter houdt dit wel in dat hij dan op het podium zal moeten spelen, iets wat hij nog niet weet.

Zodoende zijn wij op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die dit aanbiedt. Eigenlijk weet ik niet zeker of dat het uberhaupt mogelijk is, maar dat zien wij dan wel.

piano huren

Vrij snel gevonden!

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik bij verschillende bedrijven terecht gekomen. Alleen was mijn collega en ik enorm tevreden over de informatie wat wij hadden gezien op de website van muziekhandelvanbuytene.nl. Hier kon je alles in een oogopslag bekijken en direct een keuze maken uit hetgeen wat zij aanbieden. De kosten die zij hanteren zijn ook nog eens aan de lage kant. Hierdoor konden wij niks anders dan een bestelling plaatsen bij dit bedrijf! Dit was vrij snel geregeld en nu maar afwachten hoe dat onze collega gaat reageren als de piano op het podium staat. Klaar voor gebruik zodat hij zijn kennis kan delen met ons.