Gratis RDW check uitvoeren


Een RDW check heeft heel wat voordelen voor u. Een kenteken check is een autocheck waarbij de voertuiggegevens naar voren komen, zodat je inzicht hebt in alle voertuiginformatie die voor u van belang kunnen zijn zowel voor de technische als de juridische informatie van het voertuig.

Maar, je zilt je afvragen hoe en waar je dit gratis kunt doen. U kunt gratis online een kentekencheck uit voeren, u kunt direct alle benodigde informatie van het voertuig bekijken. Zo kunt u bij een kentekencheck bijvoorbeeld zien of het voertuig (indien dit van toepassing is op het voertuig waarop het kenteken staat) een geldige APK keuring heeft, of het voertuig gestolen is, hoeveel eigenaren het voertuig heeft gehad, het bouwjaar van het voertuig, de datum van de eerste toelating van het voertuig, eventuele bijzondere opmerkingen die het RDW bij het kenteken heeft geplaatst en natuurlijk het gehele technische gedeelte van een voertuig.

Kortom u wordt zo goed mogelijk geïnformeerd over uw voertuig.

Zo kunt u bij een RDW kentekencheck bijvoorbeeld precies zien wat voor soort motor het voertuig mag hebben, als bij een bezichtiging blijkt dat de motor, zoals beschreven bij de kentekencheck op de website van het RDW, niet aanwezig is in het voertuig, dan is het natuurlijk niet verstandig om het voertuig te kopen. De check doet u op https://www.kentekencheck.eu. Ook technisch wordt u dus zo goed mogelijk geïnformeerd en op de hoogte gesteld over het voertuig.

Het is enorm van belang om deze kentekencheck wel te doen alvorens u een nieuwe voertuig aanschaft, de voordelen zitten er allemaal in voor u.